مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی

سلام خواستم بدونم رابطه مقعدی بدون دخول قابل تشخیص هست یعنی برخورد آلت با مقعد باشه تماس خارجی داشته باشه بافشارزیاداما دخولی صورت نگیرد. طرف با اطمینان کامل داشته باشه که دخول صورت نگرفته حتی یک صدم درصد هم وبه نواحی خارجی مقعد هم آسیبی وارد نشه فقط فشار زیادی به مقعد بیاره با آلتش یعنی تمام تلاششو بکنه ولی هیچ دخولی صورت نگیره آیا این کار آثاری بر جای داره. مدت ها اثر داره ؟؟؟و این کارو به صورت 2بار انجام بده بدون دخول آیا این کار زنا یا همان لواط محسوب میشه چون دخولی صورت نگرفته و تحقیقات هم نشان داد که رابطه نامشروع محسوب میشه و بعد 1ماه کامل اثری نداره این موضوع را اینجابه اشتراک میزارم که فقط مطمئن شم و نظرات وکلا روهم بدونم خواهشا میشه جواب کامل بدید؟؟؟ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زنا و لواط محسوب نمیشه و آثاری نیز به جا نمیزاره ولی رابطه نامشروع محسوب می شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

این امر فنی وتشخیص بعهده پزشکی قانونی است.نه یک نظر شخصی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است ولی زنا محسوب نمیشود ولی رابطه نامشروع به عنف محسوب میشود یا