مشاوره حقوقی رایگان - صلحنامه دستی

با سلام
یک صلحنامه دستی برای منزل مسکونی پدری در دو صفحه (و پنج نسخه) تهیه کردیم ولی تمامی مصالح و متصالحین و شهود فقط صفحه دوم را امضا و اثر انگشت زدن.
آیا صلحنامه بعدا قابل استناد خواهد بود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی و گفتگو دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بین طرفین قابل استناد است
بهتر است در دفترخانه تنظیم شود