مشاوره حقوقی رایگان - صلحنامه

سلام.وقتتون بخیر من پدری ملک تجاری داره،سرقفلی.3تاپسر داره ک من یکی ازپسرهاهستم،بنا ب دلایلی 1متر اون و ب من صلح کرده طی صلحنامه،صلحنامه 2صفحه اس و درپایان صفحه دوم،هم صلح کنندگان ک پدرومادرم هستن،امضاء واثرانگشت زدن و2شاهدامضاءواثرانگشت زدن.متراژ 10مترونیم بوده وبصورت اشتباه 10 متر نوشته شده،همون متراژوبصورت دستی بدون قلم خوردگی درست کردیم.
1-آیا باتوجه ب این توضیح،صلحنامه ارزش قضایی وقانونی داره ک بتونم 1مترصلح شده ب من و بگیرم؟
2-درکنارامضاءواثرانگشت توضیح داده شده ک
(متراژمغازه 10/50متر مربع می باشد)
این صلحنامه با این 2 گزینه و توضیح اصلی صلحنامه مورد تایید قضایی واعتبار قانونی برای گرفتن اون 1 مترم میباشد؟
یکی از خطوط قرارداد رو هم حذف کردیم،ماژیک کشیدیم.درکنارامضاء واثرانگشت پدرم نوشته ام ک( متراژمغازه10/50مترمربع میباشد)ودورنوشته رو بستم.
راهنمایی کنیدببینم،این صلحنامه موردیا مشکلی داره ازنظرقانونی و قضایی،
یا موردی نداره ومیشه بابت اون 1 متر اقدام قضایی انجام بدم و 1مترو طلب کنم و بگیرم؟

2-درزمان فوت صلح کنندگان،هرکدوم،
یاشهود،هرکدوم،ارزش قضایی داره؟
3-واینک 2تابرادرم درجریان هستن منتها امضاء نکردن.
واینک صلحنامه رو ببرم محضربرابراصل کنم تاثیری داره؟
میشه ی توضیح کامل و واضح بدید ممنون میشم?

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صلح نامه باید رویت شود ایرادات شکلی و ماهیتی آن را بررسی باید کرد