مشاوره حقوقی رایگان - نوع مناسب صلحنامه برای واگذاری با قیمت خیلی پایین

سلام.
می خواهم زمینی رو با روش صلحنامه دستی با قیمت خیلی کم به فامیلم واگذاری دایمی کنم. نوع صلحنامه مناسب چیه و چه نکات مهمی در متن باید ذکر بشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید متنی تخصصی تنظیم گردد حتی المقدور صلح نامه رسمی تنظیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید قرارداد عقد صلح
بلاعوض یا صلح معوض
تنظیم نمایید
و باید تمام شرایط را در قرارداد
ذکر نمایید

میتوانید شرط فسخ برای مصالح در قرارداد ذکر نمایید

میتوانید قرارداد صلح را به صورت عقد صلح عمری تنظیم نمایید و منافع مال را برای خود مصالح تا زمان فوت مصالح قرار بدهید
و ...