مشاوره حقوقی رایگان - صلحنامه دستی

با سلام ، چند تا خواهر و برادر هستیم که میخواهیم خانه موروثی را با صلحنامه دستی به مادرمان واگذار نماییم، آیا صلحنامه دستی معتبر است ، اگر معتبر است چگونه بنویسیم که حتی بعد از فوت یکی از وراث خانواده وی نتوانند ادعای ارث از مادرمان بنمایند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این خانه را به مادر صلح کنید بعد از فوت تمامی ورثه در ان سهیم هستند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید صلح عمرا با حق فسخ تنظیم نمایید و شرط شود که بعد از فوت نیز حق فسخ نسبت به صلح داشته باشید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
صلح از جمله عققود لازم است و طبق مواد47ًو48 قانون ثبت، بایدبه ثبت رسمی برسد.بهترین راه تنظیم صلحنامه با حق عمری ست یعنی تا عمر مادر بدنیاست ملک مال ایشان است و بعد از فوت وی ، به نسبت ارث بین ورثه تقسیم میشود .در دفترخانه میتوان انجام داد اما چون حق الثبتش بالاست وبر اساس قیمت ملک است، دستنویس هم باشد و همه ورثه امضا کنند و شهود هم حضور داشته باشند ، معتبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله معتبر است و شما باید با مشورت با یک وکیل دادگستری ، صلح نامه عادی را تنظیم نمایید و