مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم مزرعه شترمرغ

سلام
من و داداشم یه مزرعه شترمرغ راه اندازی کردیم همه مدارکا بنام داداشم هست سند مالکیت و پروانه بهره برداری
بعد با هم صحبت کردیم همه چیز این مزرعه نصف من و نصف داداشم باشه من باید چکار کنم که از لحاظ قانونیم نصف نصف باشه که بعدا بمشکل برنخوریم.
با تشکر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام حتما قراردادی در این خصوص تنظیم کنید در غیر این صورت ثابت کردن حق شما بسیار مشکل است