مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام و خسته نباشید بنده قسمتی از منزل مسکونی پدرم را درزمان حیاتش سال 81طبق قولنامه عادی تنها با امضا واثر انگشت پدرم بدون شاهد خریداری نمودم ملک فوق در ان زمان فاقد سند ثبتی بود و بعد از دوسال یعنی سال 83ملک سند دار شدوپدرم در سال 96 فوت شد
الان وراث قولنامه را قبول ندارند دادگاه هم رفتم الزام به تنظیم سند نمودم قاضی رد دادخواست کرد عنوان نمود دادخواست الزام به سند اشتباه است بایستی نسبت به مقدار ملک خریداری شده ابطال سند نمایی چون ملک در زمان خرید شما فاقد سند ثبتی بوده ولی دو سال بعد سند دار شده وبایستی همان موقع سند میگرفتی والان باید ابطال سند به میزان قولنامه انجام دهید بعضی وکلا میگویند قاضی درست گفته برخی عنوان میکنند چون سند طبق ماده 21 قانون ثبت است نمی توان سند را باطل نمود و الزام درست بوده لطفا بنده را راهنمائی نمائید ضمنا ایا میتوان بدو ن هیچ اقدامی صبر نمایم تا طرف مقابل یعنی وراث اقدام به شکایت نمایند ومن ان موقع با استفاده از قولنامه از خود دفاع نمایم با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر میرسد ابطال سند باید بزنید چون بعد از مبایعنامه سند بنام پدر شما شده و شما باید بر اساس مبایعنامه انرا باطل کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید