مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام واحترام.
بنده حدود 3ساله كه ازدواج كردم. من و همسرم در دوران عقد مشكلات زيادی داشتيم و هر بار درصدد اقدام جدايي بودم با صحبت های بزرگترها تصميم به ادامه رابطه كرديم. در دوران عقد ايشون بدهی زيادی داشت و هرچه من تلاش و اصرار به عقب انداختن عروسی كردم با دخالت خانواده ی خودش مجبور به عروسی شديم. همسرم فقط دوماه بعد از ازدواج سركار رفت و بعد از آن حدود 2سال بيكار و خانه نشين شد و سرگرم گوشي و بازي شد و آغاز اختلافات ما. در اين مدت هيچ كدام از اعضاي خانواده دو طرف دخالتي نكردند و من بعد از يكسال به منزل پدري برگشتم و تصميم گرفتم براي جدايي اقدام كنم ولي گفتند كه بدليل اينكه من خانه را ترك كردم مقصر شناخته ميشوم. بعد از 40 روز برگشتم و تا الان دارم تحمل ميكنم. همسرم مشغول بكار شده ولي هنوزم درگير گوشي است و اهميتي به من و زندگي و مشكلات خانه نميدهد. در اين 3سال هيچ نفقه اي پرداخت نكرده و هر وقت درخواست پول ميكنم بدهيهايش را بهانه ميكند. حتي به كارها و مشكلات خانه هم رسيدگي نميكند. شايد بظاهر مساله چندان مهمي نباشد ولي ايشون نه از لحاظ مالي و نه عاطفي منو حمايت نميكنه و مادرم خيلي از مخارج من رو ميپردازه. تحمل اين شرايط واقعا براي من سخته. من ميتونم از نظر قانوني اقدام كنم؟تصميم به جدايي دارم چون هيچ گونه حرمتي بين ما باقي نمانده. اگر درخواست طلاق بدهم آيا ميتوانم براحتي جدا بشم و مهريه را مطالبه كنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ، مطالبه مهریه مندرج در سند رسمی ازدواج و نفقه معوقه شرعا و قانونا حق شماست . توصیه می شود در صورت موافقت همسرتان ، توافقی از هم جدا شوید وگرنه در صورت مخالفت همسرتان ، می باید سایر راهکارهای قانونی با مشاوره حضوری با وکیل دادگستری و مشاورحقوقی متخصص بررسی و اقدام گردد .

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
بهتر است شما بدوا در خواست مهریه بکنید وجهت راهنمایی بیشتر تو تلگرام پیام بدید

یک وکیل

شما میتوانید از طریق دادگاه نفقه و مهریه خود را مطالبه کنید اما از آنجایی که مطالبه مهریه از طرف زوجه شروع لجبازی از طرف زوج و آزار بیشتر زوجه را موجب میشود بنده طلاق توافقی را با کمک وکیل پیشنهاد میدهم

سعید رضا مقیمی

جناب آقای سعید رضا مقیمی:

سلام .بدون مشاوره با وکیل مجرب .اقدامی نکنید