مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام ضمانت وامی شدم من خودم ضامن دوم هستم وام گیرنده 12میلیون قسط معوقه دارد بانک حقوقم را مسدود کرده. از وام گیرنده هیچ مدرکی ندارم ولی ضامن اول به مبلغ وام سفته داده به من. سوال اول اینکه من میتونم طلبم را از ضامن اول بگیرم الان بگیرم یا وام که تسویه شد سفته را اجرا بزارم. سوال دوم اینکه ضامن اول هیچ اموالی جز حقوقش نداره آیا میشه قانون طلبم را از حقوقش کسر کند. تشکر راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درضمانت ضامن اول یادوم نداریم،هردونفرمتضامنا مسوءل هستید،وبانک میتواندبه هردویابه یک نفرکه بتواند پول را زنده کندمراجعه نماید