مشاوره حقوقی رایگان - ظهرنویس چک

چکی بدون تاریخ در وجه من صادر شده و من پشت نویسی کردم و آن چک را صاحب حساب بعنوان ضمانت مبلغ دریافتی به شخصی داده پس از گذشت دو ماه ان شخص چک را تاریخ زده و چک را برگشت زده و از من که پشت نویسی کردم طلب پول میکند حال انکه نه پولی به من داده نه من پولی گرفتم فقط چون چک در وجه من بوده و پشت نویسی کردم طلب میکند ایا این موضوع امکان دارد که حکم جلب من را بگیرد چه شورا چه دادگاه. تاریخ برگشتی 97/11/13 بوده است ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

عبد الخالق ازاد گلستانی

جناب آقای عبد الخالق ازاد گلستانی :

بله اگر شما چک را امضا و ظهر نویشی و به دیگری داده باشید اگر ظرف 15روز از تاریخ چک فرم بزنند و طرح دعوی علیه شما نمایند امکان صدور حکم علیه شما است که پس از قطعیت ممکن است حکم جلبتان صادر شود چون شما ظهر نویس و مانند صادر کننده مسوولیت دارید