مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت شارژ ساختمان

بنده مسئول ساختمان 10 واحدی هستم در تهران و یکی از همسایگان مدت دو ساله که بخاطر کرونا در ربط کریم رفته و ساکن شده البته در هفته حداقل دو بار برای سرکشی به منزلش مراجعه میکنه و حتی شب هم میمونه حالا یا خوذش یا بچه هاش و در این مدت شارژ ساختمان را اصلا پرداخت نکرده چه شارژ ثابت و چه شارژ آب و برق عمومی و گاز که مشترکن لذا چندین بار بهش گفتیم اما هیچ ترتیب اثری ندادن و 9 واحد دیگه قرار شده ازش شکایت کتیم حالا میخواستم بدونم چطور و از چه راهی و چه ماده قانونی باید ازش استفاده کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما می تواتید از طریق دفاترخدمات قضایی طبق قانون حق شارژ را از ایشان مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدیر ساختمان یک اظهار نامه با مشخص کردن بدهی ها برای ایشان ارسال کند اگر پرداخت نکرد میتوانید اب و برق و گاز مشترک را قطع کنید اگر بازهم فایده ای نداشت در مراجعه قضایی از او شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مطابق با ماده 23 آئین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید یک صورت جلسه توسط مدیر ساختمان تنظیم و همه مالکان امضا نمایند و سپس مدیر ساختمان باید دادخواست مطالبه وجه شارژ ساختمان را اقامه نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام مطابق ماده 23 آیبن نامهاج ایی قانون تملک آپارتمان ها میتوانید شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اظهارنامه بفرستید در صورت عدم توجه از طریق دفاتر خدمات یا ثبت اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اول اظهارنامه بعد از طریق دفتر خدمات قضایی مطالبه هزینه های مربوطه و هزینه دادرسی می نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ارسال کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا بایستی اظهارنامه رسمی مبنی بر پرداخت هزینه های شارژ را ابلاغ تا ظرف 10 روز نسبت به پرداخت آن اقدام نمایید و در صورت عدم پرداخت می تواند دادخواست مربوطه را تقدیم نماید