مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

آیا بعد گرفتن کامل مهریه با درخواست مرد زن میتونه برنگرده به منزل خودش و اگه برنگرده تکلیف چیه مرد هم قصد طلاق نداره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نفقه تعلق نمی گیرد و زوج می تواند ازدواج مجدد نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مرد می تواند حکم الزام به تمکین بگیرد که در این صورت به زن نفقه تعلق نمی گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بیرون کردن زن باید توسط پلیس 110 صورتجلسه شود تا بعد به عنوان حربه دادخواست عدم تمکین علیه زن استفاده نشود و اصولا با توجه به اینکه مسکن هم‌جز نفقه زن است تا هنگامی که شرعا و قانونا همسر وی است در خانه همسر بماند مگر بیم و خوف جانی مالی یا حیثیتی داشته باشدو....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مرد نفقه نمیدهدو میتواند از دادگاه مجوز ازدواج مجدد بگیرد

امین بویک

جناب آقای امین بویک :

با سلام به شما کاربر گرامی در صورت عدم بازگشت زن به منزل مشترک نفقه به زن تعلق نمی گیرد و زوج میتواند ازدواج مجدد نماید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوجه را نمیتوان اجبار به تمکین کرد و زوج میتواند با تقدیم دادخواست الزام به تمکین زوجه ، و صدور حکم بر ناشزه بودن زوجه ، دادخواست تجویز ازدواج مجدد را مطرح نماید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورت عدم بازگشت زوجه به منزل مشترک مرد میتواند عدم تمکین گرفته و بعد از آن دادخواست اذن ازدواج مجدد را مطرح نماید،درصورت نیازبه توضیحات کاملتر می توانید از طریق داد راه با بنده تماس بگیرید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام مرد می تواند تقاضای اذن ازدواج مجدد کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای مردم حق ازدواج مجدد بوجود می آید و نفقه هم به زن اول تعلق نخواهد گرفت

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی ک منزل با وسایل فراهم نموده اید. پس از پرداخت مهریه زن در صورتی ک زن ب منزل باز نگردد ناشزه محسوب میگردد و نفقه ب ایشان تعلق نمیگیرد. ضمنا پس از انکه دلیل عدم برگشت ایشان مشخص شد باید جهت طلاق ایشان سعی در جلب رضایت شما برای طلاق باشند. ضمنا شما میتوانید درخواست صدور گواهی مبنی بر ازدواج مجدد دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اخذ گواهی نشوز می تواند تجویز ازدواج مجدد بگیرد و نفقه به زوجه تعلق نمی گیرد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله خانم می‌تونه برنگرده و ارتباطی بین مهریه و تمکین زن وجود ندارد دو موضوع متفاوت است ولی مرد چون حق طلاق دارد میتواند زن رو طلاق بدهد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله.
مرد می تواند الزام به تمکین نماید وحکم محکومیت تمکین اثاری دارد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

ذکر بعد از نماز مردان جهان اللهم احفظنا من .... باید باشد....بنیان زندگی بر ممودت و رحمت و اخلاق باید قرار گیرد نه جنگ و نزاع های حقوقی فرسایشی.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر زن تمکین نکند حق نفقه او ساقط میشود

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام درصورت عدم تمکین ناشزه محسوب میشوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام ب تکین دهید اگر زوجه تمکین نکرد، نشوز است و نفقه نمیگیرد . اگر بازهم سوالی هست درخواست مشاوره تلفنی نمایید