مشاوره حقوقی رایگان - حق رجوع به هبه

اگر بعد از طلاق پسر تقاضای استرداد هبه کند، میتواند هدایا را پس بگیرد؟
اگر خاله ی پسر شهادت دهد که طلاها به عنوان هدیه داده شده و در عوض آن چیزی گرفته نشده، برای اثبات هبه و حق رجوع به آن کافیست؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام ،
بعد، دادگاه به راحتی حکم استرداد هدایا را صادر میکند؟
اگر دختر به دروغ بگويد که آنها را دزد برده یا فروخته شده ،دادگاه برای اینکه بداند حقیقت دارد یا خیر چکاری انجام میشود؟

هدایای ازدواج رجوع از هبه