مشاوره حقوقی رایگان - لطفا جواب بدهید

سلام. من یک خودرو داشتم یکی از فامیلا امد اونو امانت گرفت که با زن بچش بره زیارت. برگرده فردا صب خبردار شدیم با مقداری جنس تو جعبه ماشین دررودان گیر کرده.. حالا یکسال و خورده ای از ماجرا میگذره و چیزی واید ما نشده. خودرو هم آزاد نشد و بعد از یکسال اندی رفتم دنبال ماشینم گفتن ماشین در اختیار نیروی انتظامی است یعنی بدون اینکه خودرو مصادره بشود, را مواد مخدر بیمه کرده و یک سال است داره میچرخه.. میگن برو بعد از اینکه بیمش تموم شد. بیا دنبال کاراش.. من العان با این شرایط چکار کنم.. از کجا باید شروع کنم.. ایا خودروی که مصادره نشده چه طوری مواد مخدر بیمه کرده و سواره.. راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

کار نیروی انتظامی غیر قانونی است و شما میتوانید شکایت کنید .