مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناسی

با سلام:بارای دادگاه تجدید نظر اعاده دادرسی داده وپرونده مجددابه کارشناس رسمی ارجاع گردیده وکارشناس گزارش تعیین حدود ودقیق زمین رابرطبق اسناد ومدارک تهیه وبه دادگاه ارایه نموده وبه خواهان ابلاغ نموده ومااعتراض کردیم ومتعاقب ان کارشناس گزارش تکمیلی داده به خواهان ابلاغ گردیده ومااعتراض نمودیم ودادگاه جهت کشف واقعیت امر موضوع را به کارشناس ثبتی با تعیین هزینه کارشناس به مبلغ 12000000ریال ارجاع نموده که خواهان انرا پرداخت نموده وگزا رش کارشناس ثبتی را که هرانچه که مورد نظر قاضی پرونده بوده وتامین کرده گزارش نموده وپرونده جهت رای مقتضی وعادلانه اماده نموده ولی برخلاف انتظارنظرکارشناس ثبتی به خواهان ابلاغ گردیدکه ظرف 7روز نظرخودرا اعلام نماییدوماهم طبق مهلت مقرراعتراض نمودیم ولی این با ر قاضی برخلاف ایین دادرسی به جای اینکه گزارش تکمیلی نظر کارشناس ثبتی بخواهد باتعیین مبلغ 20000000ریال هزینه کارشناسی موضوع را به کارشناس دیگر ارجاع نمود وظرف هفت روز گفته که خواهان انرا پرداخت نمایند وحال این وقت گذشته ایااین عمل قاضی برخلاف ماده 257 ایین نامه دادرسی حقوق مدنی نمیباشد وما میتوانیم به دادسرای انتظامی قضات طرح شکایت نماییم لطفا جهت استیفای حقوق خود راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

عمل قاضی خلاف قانون نیست. هر کس به نظر کارشناس اعتراض دارد باید هزینه کارشناسان بالاتر را بپردازد