مشاوره حقوقی رایگان - اخذ مالیات بر سکه های ثبت نامی بانک در سال1397

باسلام وعرض ادب واحترام بنده سال1397با توجه به اعلام عمومی ازطرف بانک تعدادی سکه ثبت نام وتحویل گرفتم وچون فراخوان عمومی بوده وهیچگونه محدودیتی نبوده هرایرانی هر تعداد که می خواست ثبت نام میکرد و در بازه زمانی یکماهه سه ماهه ششماهه یکساله با قیمت های متفاوت تحویل میشد که همان زمان از طرف بانک مرکزی معاف از مالیات عنوان شده حالا 6/10/1400 برایم برگه مالیاتی صادر شده که قطعی هم هست و با توجه به اینکه هیچ گونه اطلاع رسانی قبلی چه کتبی یا تلفنی یاپیامکی به اینجانب نرسیده دو فقره جریمه یکی تحت عنوان دیرکرد عدم تسلیم اظهارنامه ودیگری دیرکرد مالیات بر درآمد مشاغل اضافه گردیده در حالی که بنده کارمند هستم و اصلا در کار خریدوفروش طلا نبوده فقط به جهت حفظ ارزش سرمایه ام انجام شده یعنی دراصل میخواهند با ابزار قانون مالیات بر تورم بوجودآمده که حاصل بی تدبیری دولت وقت بوده را ازبنده وامثال من بگیرندحالا چگونه میتوانم اعتراض کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در مهلت مقرر اظهارنامه
ارسال میکردید و حالا باید به اداره دارایی مراجعه نمایید و