مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر سکه

سلام سال 98 حدود 340 سکه بانک ملی ثبت نام کردم الان مالیات حدود 620 میلیون برام حساب شده و 160 میلیون جریمه امکان تعدیل و کم شدن این مبلغ هست گفتن تا 30 روز حق اعتراض هست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از اداره مالیات می توانید پیگیری کنید
می توانید اعتراض نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل
نرخ دارد وفق آن تعرفه باید تأدیه گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نرخ مشخص دارد طبق آن تعرفه باید تأدیه گردد میتوانید از اداره مالیات پیگیری کنید واگر لازم بود در مهلت قانونی اعتراض کنید