مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری آذرماه

سلام من و خواهرم مستمری پدرم رو میگیریم حقوق آدر ماه منو پرداخت نکردن ولی برای خواهرم پرداخت شد من در بابلسر هستم و پرونده ام تهران بیمه میگه باید پرونده ات بره بابلسر معوقه از بابلسر بگیری حقوق از تهران واریز میشه اینجا هم میگن ربطی به ما نداره چیکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید برید اداره بازنشستگی مربوطه واطلاعات محل سکونت خود را بدهید تا واریز شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از تهران موضوع را پیگیری نمایید تا پرونده شما به اداره بیمه بابلسر ارسال و حقوق خود را از آن طریق دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از طریق بابلسر پیگیری نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،از همان اداره بیمه پیگیری نمایید.
سوال حقوقی نیست.