مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل تعویض نکردن پلاک

سلام من ماشینی 4 سال پیش خریدم وکالت فروش بلا مانع دادن امروز تو راه ماشین توقیف وبه پارکینگ فرستادن چکار باید بکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالا چون تعویض پلاک نکردید از طرف مالک قبلی توقیف شده . باید اقدام کنید . اگر باز هم نیاز به اطلاعات بیشتر دارسد، تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

علت توقیف باید مشخص شود از مرجع توقیف کننده علت را جویا شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به مرجع توقیف کننده مراجعه و پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به مرجع درخواست کننده توقیف ، مراجعه نمایید تا علت توقیف مشخص گردد و سپس اقدام قضایی و دادخواست مناسب را اقامه نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ببینید از چه مرجعی دستور توقیف صادره شده از طریق همان مرجع و تماس با صاحب سند یا صاحب پلاک موضوع را حل و فصل کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع توقیف کننده پیگیری کنید