مشاوره حقوقی رایگان - درباره مستمری

من یه خانمه 57 ساله هستم. مادر من 2سال پیش فوت کردن و حقوق بازنشستگی دریافت میکردن ، بعد از فوتشون چون هیچ مستمری بگیری نداشتن حقوقشون قطع شد. یک و نیم سال بعداز فوت مادرم ، همسرمم فوت شدن.همسرم بیمه نبودن.الان هیچ درآمدی ندارم.میخواستم بدونم الان من میتونم از مستمری مادرم که 2 سال پیش فوت شدن استفاده کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله درخواست دهید و مدارک فوت همسر و بیکاری خود را داشته باشید اگر بازهم سوالی هست از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به مجرد بودن و عدم داشتن شغل و درآمد بله

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام اگر فاقد شغل هستید، بله به شعب بیمه مراجعه کنید