مشاوره حقوقی رایگان - دیه

حکم قاضی مبنی درپرداخت دیه به صورت درصدی اومده که مقصرحادثه باید15 درصددیه به من پرداخت کنه حالامن نمیدونم باید چکارکنم یعنی مراحل قانونیش چی هست لطفا راهنمایی کنیدروال قانونی چی هست؟

پاسخ ها :

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

هرچقدر که دیه شما در رای تعیین شده 15 درصدش از مقصر دریافت و به شما پرداخت می‌شود‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. اگر حکم قطعی شده باشد شما باید درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از اینکه حکم قطعی شد به اجرای احکام‌ میرود و محاسبه میشود و در آنجا میتوانید پیگیری کنید.

سینائیان قریه حسن سهیلا

سینائیان قریه حسن سهیلا :

سلام پس از قطعیت رای از اجرای احکام تقاضای اجراییه کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام صبر بفرمایید تا پیامک ثبت پرونده در اجرای احکام بیاید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام پس از قطعیت حکم از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام پس از قطعيت راي و سپری شدن مهلت پرداخت از طریق پیگیری از واحد اجراي احكام کیفری قابل پیگیری است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

صبر کنید وقتی پرونده را به اجرای احکام فرستادند از آنجا درخواست اجرای رای و پرداخت دیه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای قطعی است به دفتر شعبه مربوطه مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از قطعیت رای وارسال پرونده به اجرای احکام دیه شما قابل وصول است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اجرای احکام دادگاه پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر حکم قطعی شده باشد شما باید درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رای پس از قطعیت به مرحله اجرا در می اید پرونده اتومات به اجرای احکام کیفری ارسال می شود جهت تسریع می توانید پیگیری نمایید