مشاوره حقوقی رایگان - شکایت صاحبخانه از مستاجر در ایام کرونا

با سلام و احترام
ما ساکن یک آپارتمان هستیم که رهن کامل کرده بودیم و مبلغ اجاره هم در قرارداد اجاره نداشتیم . بعد از کرونا علارغم اصرار بسیار به صاحبخانه مبنی بر افزایش پول رهن منزل و تمدید یکسال (سال 99) با بی خبری از ایشان روبرو بودیم. با آغاز سال 1400 قبل از رسیدن موعد تمدید خودکار (با استناد به مصوبه ستاد کرونا ) صاحبخانه اصرار کردن که باید تخلیه انجام شود و ما هم با توجه به اینکه کشور در شرایط پیک پنجم بود و عملا آپارتمان خالی مناسب پیدا نکردیم اصرار کردیم با افزایش مصوب حتی دوبرابر موافقت کنن و تمدید کنیم، ایشان مخالفت کردن و دوباره ناپدید شدن
بعد از شش ماه از تماس قبلی ایشان ما با احضاریه شورای حل اختلاف روبرو شدیم .
لطفا میفرمایید در این مورد با توجه به اینکه صاحبخانه خانم هستن و در جایی غیر از شهر سکونت ما ساکن هستن امکان گرفتن حکم تخلیه هست؟ البته که در حال حاضر در زمستان پیدا کردن ملک مناسب امکان پذیر نیست چطور میتوانیم رضایت بگیریم برای تمدید حداکثر شش ماه ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موجر باید برا اخذ حکم تخلیه استثنائات مصوبه کرونا را اثبات نماید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اگر حاضر به پرداخت اجاره بها باشید و مشمول موراد استثنایی در مصوبه نباشید، امکان تخلیه نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید اجاره را طبق مصوب کرونا پرداخت میکردب الانباید با ایشان توافق کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با پرداخت طبق مصوبه اجاره بها خودکار تمدید میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام با مراجعه به شورای حل اختلاف آمادگی خود را برای تمدید قرارداد طبق دستورالعمل اعلام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با پرداخت طبق مصوبه اجاره بها خودکار تمدید میشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله حکم تخلیه خواهند داد بهتر بود در خاتمه قرارداد ملک مردم را تخلیه میکردید که نه قانونا صحیح بوده نه شرعا در ضمن مصوبات ستاد کرونا قانون موضوعه نیست و کرونا نیز دیگر ضرررورت نیست و مردم همه کار میکنند تخلیه هم در داخل ان قابل اجرا است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق مصوبه ستاد کرونا ، قرارداد اجاره با افزایش 25 درصد ، خودبخود
تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنائات و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق مصوبه ستاد ملی کرونا تخلیه تا 25 درصد می‌تواند موجر نسبت به افزایش اجاره بها اقدام نماید اگر شرایط تحلیه مهیا باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید