مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک بدون برگ سبز و برگ کمپانی

با سلام بنده یک خودرو پراید مدل 94 را از شخصی خریداری کردم. فی الواقع با پرایدمدل 93 دیگری که قبلاً از خودش خریدم معامله کردیم بصورت سر به سر. و مدارک برگ سبز و سند کمپانی و بنچاقها را به همدیگر تحویل ندادیم.
قرار شد برگ سبز خودرو راکه به نامم کردند مدارک پراید 94 را نیز به من تحویل بدهند و من هم متقابلا" مدارک پراید 93 را به او بدهم. الان بعد از گذشت دو هفته هر روز به بهانه های واهی از این کار امتناع میکند و کار فک پلاک و تحویل مدارک هم انجام ندادند. بنده با بدست آوردن شماره تلفن صاحب پلاک و طی بررسی متوجه شدم که پراید 94 را از یک نفر دلال دیگر خریده و 30 میلیون از پولش را نداده و او هم مدارک را به شخصی که من ازش خریدم تحویل نداده و گیر پول است.
صاحب پلاک هم هر روز زنگ میزند که میخواهم شکایت کنم و توقیف روی پلاک میگذارم.
خواستم بپرسم با بیمه نامه و کارت ماشین 94 که دستم هست و با حضور مالک پلاک آیا میتونم تعویض پلاک کنم و بعد از اون و احرازمالکیت اقدام به گرفتن سند کمپانی کنم ؟ و سوال دم اینکه با شخص فروشنده پراید 94 به خودم چگونه برخوردی میتوانم داشته باشم.
لازم به ذکر است پراید 93 که باهاش معامله کردم هم به نام خودم نیست و مدارکش دستمه.ببخشید طولانی شد.
با سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید