مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با خانومی از طریق تلفن و تلگرام رابطه نامشروع مجازی داشتم غیر از من با چند نفر هم رابطه مجازی داشته بعد شوهرش فهمیده رفته شکایت کرده به دادگاه درخواست طلاق داده الان آیا قاضی برای من هم احضاریه میفرسته آیا من با طرف مقابل رو درو میکنه؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر از شما بعوان رابطه مشروع شکایت نماید، بلی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند گفتگو است جهت مشاوره بهتر تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است که پرینت مکالمات رو در بیاره و شما رو احضار کنه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شکایت کیفری رابطه نامشروع مطرح کرده باشد شما نیز در مظان اتهام خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زوج دادخواست طلاق داده باشد خیر شما احضار نخواهید شد ولی اگر شکایت رابطه نامشروع را کرده باشد به شما به‌ عنوان متهم ابلاغ خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر شکایت رابطه نامشروع شده باشد بله