مشاوره حقوقی رایگان - عوض شدن جای شاکی و متهم

شخصی بعنوان مدیر فنی در شرکتم کار میکرد بعد همکاری قطع شد. یک سری طرح و نقشه فنی شرکت دستش بود بخاطر لجبازی نیاورد تحویل بده. بعنوان خیانت در امانت شکایت کردم و 3 شاهد هم در دادگاه حضوری شهادت دادند.رای دادگاه این بود که چون شاکی سمت در شرکت عنوان نکرده و بصورت حقیقی شکایت کرده و اسم شرکت بعنوان شاکی در شکایت قید نشده و تعهدات متهم در مقابل شرکت بوده لذا موقوفی تعقیب متهم صادر میگردد. اعتراض کردم که مدیر شرکت خودم هستم. رای جدید گفته شده چون دلیل محکمه پسندی در اعتراض عنوان نشده که باعث نقض قرار مذکور گردد ضمن عدم پذیرش اعتراض مستند به ماده 270-271 و 273 قانون دادرسی کیفری قرار معترض عله را عینا تاییدمینماید.این رای قطعی است.
از طرف دیگه متهم رفته شکایت کرده که خوانده بدون مدرک و دلیل و بصورت واهی از من شکایت کیفری کرده و من 15 میلیون هزینه وکیل دادم و درخواست بازپرداخت ان بعلاوه خسارت و هزینه دادرسی کرده.
الان در واقع جای شاکی ومتهم عوض شده لذا:
آیا من با رای دادگاه قبلی درجلسه دادگاه جدید شرکت کنم و ایا میتوان با حضور شاهدین شکایت او را را بنفع خودم تمام کنم ؟
یا اینکه باید شکایت جدیدی با اسم شرکت و بصورت حقوقی ارائه کنم؟
ممنونم از راهنمایی که میفرمایین.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت جدیدی با اسم شرکت انجام دهید. از شکایت او هم هیچ نگران نباشید موفق نميشود. هزینه های وکیل در پرونده کیفری به عهده شما نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیازمند بررسی می باشد شکایت مستقل طرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اقامه شکوائیه شما ناقص بوده و دارای ایرادات شکلی می باشد و شما باید دوباره شکوائیه تنظیم نمایید و در شکوائیه ، شاکی ، باید شرکت باشد و مدیرعامل ( دارنده حق امضا ) هم باید به عنوان نماینده قانونی شرکت ذکر گردد و ...