مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

برای طلاق توافقی باید اول مهریه بگیرم بعد جلسه دادگاه بریم. مهریه من 50سکه. قرار بود همسر 100میلیون نقد اول بده و بقیه اش اقساطی. الان 3روز دیگه جلسه دادگاه داریم. اما همسر هنوز هیچی بهم نداد.. الان باید چکار کنم. دادگاه برم به قاضی شرایط ام بگم. لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام .در طلاق توافقی باید حقوق مالی شما مشخص بشه و قاضی توافقات شما را در صورتجلسه ذکر میکنه .الزاما حضور شما در دادگاه به منزله تحقق طلاق توافقی نیست .