مشاوره حقوقی رایگان - مزایای الزام به تمکین زن برای شوهر

من در پی ناسازگاری های همسرم از دادگاه بدوی و استان رای قطعی الزام به تمکین گرفته ام با توجه به اقرار صریح در پیش قاضی مبنی بر عدم تمکین خاص و عام آیا برای طلاق ایشان غیر از دریافت مهریه ایشان می تواند سایر حقوق ها مانند تصنیف دارایی و اجرت المثل و غیره را از دادگاه طلب کند و اینکه آیا دادگاه این حق را به ایشان می دهد؟
یک منزل نیمه ساخت دارم که رای قطعی ثبت اسناد استان مبنی بر مستثنیات دین را گرفته ام آیا ایشان از این خانه سهمی دارد؟
ممنون و سپاسگذارم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر در عقدنامه قید شده باشد شما هم امضا کرده باشید تصنیف اجرت میگردد .اجرت المثل ونفقه ایام عده به ایشان تعلق میگیرد

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام در دادخواست طلاق به درخواست زوج تنصیف دارایی صورت می‌گیرد