مشاوره حقوقی رایگان - تخریب کردن منازل

سلام وقت بخیر بنده یک منزل داخل روستا دارم که خیلی وقته اومدیم شهر زندگی میکنیم منزلمون کنتور برق داره به اسم خودم . این منطقه جوری هست که طایفه ای هست . دهیار منطقه که پسر خان این منطقه هست ، در نبوده ما زده خونه ها رو خراب کرده که اینجا زمین های کشاورزی هست در حالی که این خونه ها قبل از انقلاب ساخته شده که اصلا از محدوده کشاورزی دور هست .بدون حکم قضای هم این کار انجام داده ، بنده چطور میتونم اقدام کنم بابت خسارت وارد کرده به خونه هام و پس گرفتن زمینم .

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

شکایت تخریب و تصرف عدوانی طرح کنید. بعد صدور رای میتونید خسارت وارده رو هم مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوال شما نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان تخریب می توانید شکایت کنید