مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. خواهرم به خاطر اعتیاد شوهرش تصمیم به طلاق داره که مهریه شو به اجرا گذاشته و حکم هم به نفع اون صادر شده و شوهرش تو مهلت 20 روزه اعتراض نکرده بود که قاضی گفته بود بایست کل مهرو یجا پرداخت کنه که امروز وکیل شوهرش حکم دیدن فرزندشونو گرفته وبعد شکایت عدم تمکین هم کردن در صورتی که خودش 5 ماهه که متواری شده و تو این مدت هم هیچ خرجی نداده ما بایست چکار کنیم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پاسخ بسیارپیچیده است پیشنهادمیشودحضوری بایک وکیل مشورت نمایید