مشاوره حقوقی رایگان - ابطال شناسنامه

با سلام میخواستم بدونم تاثیر شهادت مادر و پدر در دادگاه برای ابطال شناسنامه و دفاعیات وکیل به چه صورت هست؟(دادخواست ابطال شناسنامه وتصحیح کد ملی(محل تولد))

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر آنها جرح نشوند مورد قبول است و وکیل طرف دعوی تنها می تواند شهاد شما را جرح نماید اگر این مهم رخ ننماید شهادت پدر و مادر در نحن ما فیه مورد قبول خواهد بود

پرسشگر :

ببخشید که دوباره میپرسم راهی هم هست برای جلوگیری از جرح در دادگاه؟

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

قانون شهادت اقوام راقبول کرده ایراد واردنیست