مشاوره حقوقی رایگان - شکایات متعدد

سلام بنده مدیر ساختمان هستم چند ماه پیش چند نفر اقدام به تصرف ملک های خالی نمودند بنده نیز از این کارشون جلوگیری کردم الان به عناوین مختلف از من شکایت میکنند و بعداز کلی رفت و آمد در دادگاه رضایت میدهند و یجورایی اذیت میکنند آیا من میتوانم بابت این شکایات اعاده حیثیت کنم و درخواست شکایتی نمایم

پاسخ ها :

علی محمد صادقی جوزانی

علی محمد صادقی جوزانی :

درصورت وجود مدارک کافی دال بر اینکه شکایت های متعدد واهی است بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوالتان نامفهوم است. چه اشخاصی و چه ملکهایی و با چه سمتی...تماس بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شکایت آنها واهی و صرفا به قصد آزار بوده بله

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر شکایت آنها واهی و صرفا به قصد آزار بوده بله