مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام.من به شخصی حدود 40میلیون تومان پول دستی دادم یعنی نقدا بهش دادم و به هیچ حسابی واریز نکردم.و بجاش سفته گرفتم.سفته ها هم امضا داره هم اثر انگشت ولی مطمئن نیستم امضای اصلیش باشه.هیچ رسیدی هم ازش نگرفتم که این سفته ها بابت چیه.حتی شاهد هم ندارم.درضمن داخل سفته ها هم چیزی ننوشتیم.نه تاریخ نه اسم.نه در وجه چه چیزی.هیچی.فقط امضا و اثر انگشت.
الان میتونم رو سفته ها خودم تاریخ بزنم و بقیه چیزهاشا بنویسم و اقدام کنم؟
دادگاه ازم مدرک نمیخواد که این سفته ها بابت چیه؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سفته ها را تکمیل کنید و دادخواست مطالبه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اینکار را نکنید مطالبه وجه را دادخواست کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله سفته سند تجاری محسوب میشود و صادر کننده باید وجه سفته را پرداخت نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدرک لازم نیست سفته خودش سند تجاری و تجریدی است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک واخذ توضیحات بیشتر شما و گفتگو متقابل خواهد بود