مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت و توقیف خودرو

با سلام و احترام
چهار نفر ضامن بانکی شخصی شدیم که وام 20 میلیونی گرفته و متواری شده است. پس از سه بار اخطاریه و عدم توجه ضامن ها با سودش به 28 میلیون رسید که دو نفرمان چون اداری بودیم و از کار و آبرو می ترسیدیم با نماینده بانک و دیگر ضامن ها صحبت کرده و قرار شد نفری 7 تومن بدیم که ما دو نفر دادیم و دو نفر دیگر که شغل آزاد دارن تسویه نکردند و تا بحال 14 تومن مانده باز به 20 تومن رسیده است.
این قضیه مال سال 95 است. اما داستان از این قرار است که من سال 94 پراید خودمو قولنامه ای فروختم و چون مالک بعدی نیامد سند بزند و ماشین دست به دست چرخید تا خرداد 97 مالکش پیدا شد که بریم سند بزنیم با مراجعه به تعویض پلاک متوجه شدیم خودرو در مهر ماه 95 توقیف شده است و با کلی کل انجار رفتن با صاحبان ماشین نهایت خودرو را خودم خردیم با قولنامه به اسم دوستم که بتونه اعتراض ثالث کنه و رفع توقیف کنیم.
اما چون سندی در کار نبود شورای حل اختلاف اعتراض را رد کرد و قولنامه را نپذیرفتن.
با نماینده بانک هم صحبت کردم و وضعیت مالی خودمو گفتم رفته با شورا صحبت کرده برای رفع توقیف، اونا گفتن چون اعتراض رد شد نمی تونه کاری بکنه مگر اینکه بنویسه وام تسویه شد که اونم چنین کاری نمی کنه و نکرد.
الان بخاطر نامردی دو ضامن دیگر من باید جورشو بکشم و ماشینم از تیرماه تا حالا پارکینگه واقعا مشکلات زیادی رو برام درست کرده.
تازه خودم بخاطر مشکلات مالی با ماشین کار می کنم و زندگیمو می چرخونم حقوق کارمند قراردادی 1800 میگیرم که کلش به اضافه مازاد نزدیک 1200 باید روش بزارم قسط هامو بدم. غیر از هزینه خورد و خوراک خودم و زن و بچه و هزینه های مدرسه بچه ها و ...
لطفا راهنمایی کنید چطور بتونم ماشین رو رفع توقیف بگیرم.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،راهی متصورنیست پیشنهادمیشودحضوری بایک وکیل مشورت نمایید