مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام. ببخشید من قصد حداشدن از شوهرم رو دارم. ایا اکر حضانت دایمی دخترم رو داشته باشم، بازم اکر ازدواح مجدد کنم ، اونو به شوهرم میدن؟

ایا قطعا بچه رو به پدرش میدن یا مصالحی رو در نظر میگیرن؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضانت تا 7 سال با مادر است وپس از آن فرزند بنابر جنسیت تا 9 و 15 در حضانت می باشد و پطس از ان خود انتخاب می نماید ازدواج تاثیر در حضانت دارد کلیه تصمیم گیریهای دادگاه با رعایت مصلحت طفل انجام میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
دختر بعد از 9 سالگی می تواند خودش تصمیم بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید همین مورد را نیز در وکالت ذکر نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت مادر تا هفت سالگی است بعد از آن شرایطی دارد.

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام فرزند دختر است یا پسر و چند سال دارد؟

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ازدواج کنید بله . اما بعد از سن 9 سالکی خودش تعیین میکند. در غیر این صورت بنا بر مصلحت طفل عمل میشود