مشاوره حقوقی رایگان - سنوات

باسلام بنده درسال 1376استخدام رسمی شدم ودر ماه اینده بم اطلاع دادندبازنشسته میشویدبا26سال خدمت خواستم بدونم حداقل حقوق من چقدرمیشه وایاسنوات رافوری میدن وچقدرمیشه اخرین دریافتی ام حکم 1400 5700بوده ممنون َ

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سوال حقوقی‌ نیست. از ارگان مربوطه باید سوال بفرمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق ارگان مربوطه میزان دقیق آنرا بپرسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال حقوقی نیست از واحد مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت پرونده بازنشستگی شما سریعاً امور اداری خود را طی نماید در سال 1400 سنوات خود را دریافت خواهید نمود غیراینصورت عنوان معوقه محاسبه و در سال آینده پرداخت خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با 26 روز حقوق بازنشسته خواهید شد مگر .... و سنوات هم به شما تعلق خواهد گرفت .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال اداری لذااز ارگان مربوطه سوال شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با 26 روز باز تشسته می شوید سنوات تعلق می گیرد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ...سنوات تا آخر سال یا در بهار سال آینده قاعدتا باید پرداخت بشه ..براساس 26 روز حساب میشه که حداقل 120 میلیون درمیاد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ببه سنوات را میتوانید دریافت کنید