مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ارث مادری

سلام
مادرم زمانی که من سه ساله بودم فوت کرده ومنو وپدرم وبرادرم براساس بعضی مشکلات
به جای دیگه نقل مکان کردیم و با خانواده پدری ومادری ارتباطی نداریم ومن اونا رو نمیشناسم ونمیدانم چندتا دایی و چند تا خاله دارم وپدربزرگ مادری ومادربزرگ مادریم اسمشون چیه .برای اینم میخوام که اگه ارثی از مادرم بهم میرسه دنبالش برم وبگیرم .در هیچ موردی اطللاعاتی ندارم فقط نام مادرم رو میدونم
چه کاریی لازمه انجام بدم .الان من 33 ساله هستم .

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر فوت پدر و مادر مادرتان قبل از فوت ایشان باشد شما ازث میبرید در غیر اینصورت اگر فوت پدر و مادرشان بعد از فوت مادراتان باشد مادراتان سهم الارثی از پدر و مادر خود نمیبرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مادر شما قبل از پدر یا مادر خود فوت کرده باشد هیچ ارثی به نوه ها
تعلق نخواهد گرفت مگر خود پدر بزرگ یا مادربزرگ وصیت کرده باشند
به اداره ثبت مراجعه نمایید و درخواست کپی برگ انحصار وراثت را نمایید