مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق از طرف زوجه

با عرض سلام و ادب
خانمم به این بهونه که باید یه واحد آپارتمان بزنی به اسمم منزل ترک کرده و میگه تا نزنی حاضر به باز گشت نیستم چند نفرم شاهد هستن که اینو میگه . رفته دادخواست طلاق زده استرداد جهیزیه زده مهریه اجرا گذاشته، دادگاه عسر وحرج بهونه کرده به دروغ میگه من اذیتش میکنم کتکش میزنم و... دادسرا ازم شکایت کرده به جرم افترا و ترک انفاق و ضرب وجرح عمدی و تهدید به قتل خوشبختانه این شکایتش اول دادسرا منع تعقیب شدم بعدا اعتراض زد دادگاه اعتراضش رد کرد الان سوالم اینه
1 میتونه طلاق بگیره
چون گواهی پزشکی قانونی نداره و فقط به دروغ میگه شاهد دارم
برای الزام به تمکین همین بهونه هارو آورده و اونجام گفته شاهد معرفی میکنم
ممنون که پاسخ میدین .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با این دلایل خیر اما شما هم باید اقدانات لازم را انجام دهید