مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد زوج

با سلام
آیا مرد با استناد به حکم عدم تمکین و رای بدوی ازدواج مجدد می تواند ازدواج دوم داشته باشد؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

ازدواج مجدد شما منوط به صدور حکم ازدواج مجدد و قطعیت ان میباشد

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

درود
خیر مگر اینکه مهلت مقرر در قانون برای اعتراض منقضی گردد و رای قطعی گردد

یک وکیل

خیر مگر در صورت قطعیت حکم

یک وکیل

حتما و مسلما
از این چاه خودتو بنداز تو اون یکی چاه دیر نکنی ها سریع بشمار سه زن سومی هم میگیری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
زیرا
حکم تمکین از احکام تاسیسی است و بهره برداری زوج از آثار آن نیازمند صدور اجرائیه و امتناع زوجه است. بنابراین در فرض عدم صدور اجراییه، محکوم له نمی تواند از آثار عدم تمکین (از جمله تجویز ازدواج مجدد) بهره مند شود.