مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی نامشروع

سلام سوالی داشتم خواستم بدونم رابطه نامشروع از ناحیه مقعد تا چند روز قابل تشخیص هست اگه چندباردرمدت زمان 10 دقیقه تکرار بشه درحد فشاردادن آلت در مقعد اما دخولی صورت نگیره واینکه حکم شرعی این کار چیست ؟؟ فقط درحد تماس آلت با مقعد وفشاراوردن اصلادخولی صورت نگیره؟؟؟ واگر همین رابطه بین پسر با پسر باشه امایک درصدهم دخول نشودآیا رابطه نامشروع محسوب میشه ؟؟ میشه مدت زمان دقیق رابطه نامشروع را بگید؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بسته به دفعات وتکرار ان متفاوت است و حداکثر تا سه هفته قابل تشخیص است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جرم تفخیذ است و توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است و مجازات خواهد داشت و بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله عمل تفخیذ وحد وشلاق دارد وکلا از نظرشرعی حرام وعقوبت الهی دارد.اما طرح اینگونه سوالت از لحاظ شرعی اینجا نیست ک بخواهید از وکیل سوال نمایید از لحاظ حقوقی وکیل پاسخگو است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این عمل زشت حرام و قبیح و جرم است و صد ضربه شلاق دارد و چنانچه دخول صورت گرفته باشد مجازات ان گردن زدن از پشت سر از کوه پرتاب کردن و دیوار خراب کردن روی انها و سلب حیات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دخول انجام نشه به سختی قابل تشخیص است.
از نظر شرعی حرام است