مشاوره حقوقی رایگان - صندوق های خانگی

من سال 98 عضو صندوق وام خانگی شدم که هیچ اساسنامه‌ای که به صورت کتبی باشه نداشتن در ابتدا گفتن تعداد اعضا 32 نفر هس و به تدریج گفتن 34 نفر شده و... الان میگن 40 نفر
من مدت 18 ماه پول به حساب واریز کردم ولی وقتی از این خانم که مسئول صندوق هست میخوام که مدرکی ارائه بده که قرعه کشی انجام میشه یا نه قبول نمیکنن و تفره میرن و اصلا حتی نام اعضای صندوق رو هم اعلام نمیکنن
من الان میتونم ازشون شکایت کنم و پولم رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان قرعه کشی می توانید شرکت کنید اگر مانع شدن می توانید طرح دعوا کنید