مشاوره حقوقی رایگان - ضارب متواری‌ که تنها سرنخش برادرشه

باسلام راستش من تو یه درگیری توسط سلاح سرد دوتا دستامم ناقص شدن و ضارب متواری شدش و برادرش که خودشو جای دوسته ضارب جازده بود برای رضایت نزد ما اومد ولی هیچ اسم و نشونی‌ از برادرش بما نداد و دیگه هم نیومد حالا ما میتونیم تو کلانتری یا دادسرا از برادره شکایت کنیم ؟ ایا کلانتری یا دادسرا طرف رو احضار میکنه تا ازش ادرسه ضارب‌رو بپرسه یا اینکارو نمیکنه؟
ما ساختمانه ضاربم میشناسیم که 15 واحده ولی واحدشو نمیشناسیم مدیرساختمونم همکاری نمیکنه اون چطور میشه اونو احضار کرد؟
باسپاس فراوان از تمامه مسئولین این سایت و ممنون از وکلای خوب و مجرب بابته پاسخگویی‌های به موقع و کارآمدشون. خدانگهدار

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، بر علیه هر سه نفر شکایت کن. دادگاه هر سه نفر احضار خواهد کرد.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به نظرمیرسدازضارب که شکایت کردید افراددیگررابه عنوان اینکه اطلاع ازنشانی وی دارندبه دادسرا ارائه بدهید