مشاوره حقوقی رایگان - مال غیر

سلام خسته نباشید
ببخشید بنده زمینی دارم ک از پدرم پنج سال پیش خریداری کردم اما متوجه شدم ک پدرم مقداری از زمین بنده رو ب یک شخصو مقداری دیگر را ب شخصی دیگر فروخته ک یکی از این معامله ها بنابه قرارداد ک اقساط پرداخت نشده نوشتن ک اگ پنج تا قسط پرداخت نشه فسخ هست و ما دیگ اقدامی نکردیم اما معامله دیگ چک هاشون برگشت خورده و پدرم درگیر فسخ کردنش هست ‌من چون بعدا فهمیدم و چون پدرم هستش نمیخاستم مشکلی براش پیش بیاد معامله ای رو ک فسخ نشده رو چیزی ب پدرم نگفتم .حالا هردوی اونها ک یکیشون چکاشون برگشت خرده و اونکی اقساط پرداخت نکردن و فسخ شده امده بودن سر زمین من منم مشتری داشتم میبرم ریختن سر ما و مارو با چوب چوب و شوکر زدن الان منم شکایت کردم از اونا اونهاام شکایت کردن من دوتا شاهد بردم قاضی پرونده گفته وقت مواجه حضوری گذاشته . ایا شهادت شهود من میتونه ب نفع من باشه یا خیر ؟چون اونا هیچ شهودی نداشتن ولی فک میکنم ک یک نفرو خودشون اوردن ولی شهودای من زمان درگیری شاهد بودن .چون قولنامه من برای پنج سال پیشه و قولنامه اینها بعد از منه ایا حق زمین برای کی هست ؟یکیشون فسخ شده ولی قبول نمیکنه اونیکی ام چکاشون برگشت خرده اما ن فسخ میکنه ن پول میده من هم هیچ اطلاعی از این معاملات پدرم نداشتم و ایشان زمین بنده رو معامله کرده .ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل قابل بررسی می‌باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شهادت سهوغد در صورت استماع پذیرفته میشود و دلیل ادعای شماست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اول اگر معامله طبق شرایط مبایعه نامه ، قابل فسخ باشد باید فسخ اعلام گردد که ظاهرا شما فسخ عقد را اعلام نکرده اید . دوم شکایت کیفری ، شما هیچ ربطی به معامله حقوقی نخواهد داشت و قاضی فقط به شکایت کیفری رسیدگی خواهد کرد سوم در مورد ادعای شما مبنی بر تنظیم مبایعه نامه قبل از خریدار دیگر ، باید اسناد بررسی بشود و چهارم

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر معامله طبق شرایط مبایعه نامه ، قابل فسخ باشد باید فسخ اعلام گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شهادت شهود شکایت شما را ثابت می کند .
فسخ معامله باید از طریق دادگاه به اطلاع طرف معامله برسد .
مبایعه نامه شما معتبر است و پدر شما مرتکب انتقال مال غیر شده و شما هم که مطلع بوده اید اگر به خریداران مالکیت خود را اطلاع نداده باشید معاون جرم هستید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.