مشاوره حقوقی رایگان - لزوم ارسال اظهارنامه قبل از دادخواست تمکین

باسلام وعرض خسته نباشید.
آیا ارسال اظهار نامه برای همسری که منزل را بدون اجازه شوهر ترک نموده قبل از ارائه دادخواست الزام به تمکین ضروری است؟ وعدم ارسال اظهار نامه مشکلی در روند رسیدگی به دادخواست تمکین ایجاد میکند؟
سوال دومم در رابطه با ارسال دادخواست تمکین از طریق سامانه خدمات الکترونیک قوه قضائیه توسط شخص حقیقی آیا امکان پذیر است؟
با تشکر واحترام.
لطفا جواب با بله وخیر نباشد مختصری توضیح بفرمائید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است ارسال بشه.
سوال دوم واضح نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام لطفا برای همکاران دستورالعمل مشخص نفرمایید.
ارسال اظهارنامه برای این موضوع بهتر است.
خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهار نامه لازم نیست ولی ارسال ان بهتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست بدهید