مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام در پی اختلاف با همسرم ایشان شناسنامه کارت ماشین و مقداری طلا از خانه برد و من هم قفل درب را عوض کردم و ایشان در حضور همسایگان و مامور کلانتری صورتجلسه تهیه کرد که مغزی در عوض شده بنده هم در خصوص بازگشت به منزل اظهارنامه ارسال کردم ولی مراجعه نکردند. آیا میبایست مجدد اظهارنامه ارسال کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر. دادخواست تمکین دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام مجددا اظهارنامه ای ارسال بفرمایید چرا که صورتجلسه کلانتری همسر شما موخر بر اظهارنامه اولیه بوده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت ممکن است اقدام شما ممانعت از حق محسوب شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دادخواست الزام به تمکین
زوجه را اقامه نمایید تا