مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه الزام به تمکین

با سلام و خسته نباشید بنده بخاطر عدم تمکین یکبار برای همسرم اظهارنامه فرستادم برای بار دوم هم میخوام بازهم اظهارنامه بفرستم آیا مشکلی ندارد میشود فرستاد یا خیر ممنون از راهنمایی شما بزرگوار

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید اما خواسته شما چیست تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام علی الظاهر بله

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ده بار هم اظهار نامه بفرستید منعی ندارد. ولیکن چاره ی کار نیست و مشکلی را حل نمی کند. دادخواست الزام به تمکین بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مانعی ندارد ولی اظهار نامه مشکلی را حل نمیکند و فقط میتونه یک دلیل برای ادعای شما باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اشکالی ندارد.
بهتر است بعد از ارسال اظهارنامه دادخواست الزام به تمکین بدهید.

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
نه اشکالی ندارد