مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با عرض سلام
بنده خودرویی فروختم که تمام معایب خودرو را در قولنامه نوشتم و خریدار امضا هم کرد حالا بعد از چند روز با من تماس میگیرن و میگن خودرو را باید پس بگیری چون تمام رنگ است و فنی خودرو مشکل دارد در صورتی که من در قولنامه نوشتم تمام اینها رو آیا خریدار می‌تواند از من شکایت کند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تمام این موارد در قولنامه قید شده باشد و خریدار با علم به این موارد خودرو را خریداری نموده باشد خیر

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با این تفاسیر که تمام معایب را ذکر کرده اید خیر. حق فسخ ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد قید شده باشد شکایت نتیجه از نخواهد داشت.