مشاوره حقوقی رایگان - دوربین مداربسته

سلام.من مالک واحدی در طبقه دوم ساختمان چهار طبقه دوازده واحدی تجاری در شهرستان بوشهر هستم،اخیرا واحد روبروی واحد من اقدام به نصب دوربین نموده که هم واحد من و هم درب آسانسور را کاملا پوشش می دهد و من ناراضی هستم ،با صحبت با مسعول واحد مورد اشاره واینکه دروبین باید داخل واحد خودتون نصب بشه اعتراض خود را نشان دادم ولی ایشان مدعی بودند که زاویه دوربین واحد شما را پوشش نمی‌دهد و فقط آسانسور را نشان، میدهدآیا نصب دوربین خلاف قوانین و مقررات نیست؟ و همسایه مرتکب خلاف نگردیده؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، در صورت اینکه بدون هماهنگی باشد ، بله نصب دوربین مدار بسته در مشاعات خلاف مقررات است