مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه

سلام .10سال پیش مبایعه نامه ای تنظیم کردیم که سهم الارث منو بفروشم وپیش 300هزارتومان دریافت کرده وقرار بود 1ماه بعد اون تاریخ مابقی پولمو بده وملک دریافت کنه که از انجام این کار خودداری کرد و لفظا گفت که ملک رو نمیخواد چون خواهرزادم بود فسخی کتبی صورت نگرفت وحالا بعد 10سال عنوان هایی رو در اون خط زیاد کرده و مبایعه نامه رو دستکاری که اصلا در معامله ما نبود. و مدعی علاوه بر آن ملک هایی دیگر ازم خریده ایا با این وجود که دست برده در مبایعه نامه باطل خواهد بود؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزئیات موضوع قرارداد است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پلسخ قبلا به شما ارائه شد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

خیر . مبایعه نامه به جهت دستبردن باطل نمی شود مگر اینکه عملا میزان جعل به نحوی باشه که کاملا تغییر داشته باشه البته عدم پرداخت مبلغ هم تحت شرایطی قرارداد را غیر قابل استناد میکند . بهتر است شکایت جعل را مطرح نمایید . پس از اثبات موضوع حتی دادگاه می تواند نسبت به سند مجعول هم حکم صادر نماید