مشاوره حقوقی رایگان - سرقت در منزل

سلام، دوچرخه من از پارکینگ آپارتمان به سرقت رفته و در فیلم‌های دوربین مداربسته سارق کلاه و ماسک داشته و کیفیت فیلم خیلی خوب نبوده که بشه چهره رو شناسایی کرد. تو فیلم یه دوربین دیگه تونستیم شماره پلاک ماشین سارق رو شناسایی کنیم ولی متاسفانه هر دو پلاک عقب و جلو سرقتی بوده. شکایت کردم و بازپرس ازم سوال و جواب هم کرد. الان هم منتظر وقت دادگاه‌م هستم. می‌خواستم بدونم:

-آیا نیازه تا موقعی که وقت داداگاه تعیین بشه حضوری واسه پیگیری کلانتری برم؟
- قانون می‌تونه با این وضع سارق رو برام شناسایی کنه؟
- تو چنین پرونده‌هایی چقدر جای امیدواری هست؟
- آیا اگه نشه شناساییش کرد پرونده بسته می‌شه؟
- و من چطور می‌تونم شانسم رو بیشتر کنم؟

مرسی از سایت خوبتون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پاسخ شما در چند خط نمی گنجد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست