مشاوره حقوقی رایگان - تغییر غیر مجاز کاربری

باسلام من سال 90 باغ ساختم بعد امسال جهاد کشاورزی شکایت کرد و فقط برای اتاق حکم قلع قمع گرفت و چون دفاعی نکردم تجدید نظر هم تایید کرد بعد اعمال 474 کردم رد درخواست شد الان مدارکم قوی هست کارشناس هم تایید کرده که 4000متر هست نیاز به انبار جهت ادوات کشاورزی و باغداری و نگهبانی داره آیا اعمال 477 کنم اگه قبول شد میره تو همون شعبه دیوان عالی کشور یا یه شعبه دیگه میره ممنون

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، نیازی به درخواست اعمال ماده474 ندارید. شما نیاز به مجوز دارید برای انباری دارید. این را باید از جهاد پیگیری کنید